A-mökit

Valmis mökki melkein minne vain

ANNI- mökki kerrosala 54m2, huoneistoala 45m2

Mökkiunelman toteuttaminen on entistä vaivattomampaa. Olemme kehittäneet uudenlaisen, tontille valmiina moduuleina tuotavan, puurakenteisen ANNI- kesäasunnon. A-mökki voidaan toimittaa minne vain Suomessa, kunhan tontille pääsee rekalla. Halutessaan mökin saa myös saaristoon, kunhan kulkuyhteys löytyy.

 

Muutakin kuin seinät

Suomalaiseen maisemaan sopiva, yksikerroksinen, kahdesta moduulista kohteessa asennettava sulan maan ajan vapaa-ajan asunto ANNI toimitetaan asiakkaalle ”avaimet käteen”- periaatteella. Sähkötyöt olemme tehneet valmiiksi niin, että mökin voi kytkeä suoraan sähköverkkoon. Mökissä ovat myös valmiina tarvittavat putket veden tuloa ja viemäröintiä varten. A-mökissä ovat valmiina myös paikat kiukaalle ja takalle.

Vain keittiökalusteet, kodinkoneet ja kiuas/takka puuttuvat. Mökki valmistetaan lämpimissä sisätiloissa.

Toimitamme ja asennamme perustusten päälle mökin valmiiksi rakennukseksi neljässä päivässä. Asiakas huolehtii vain mökin perustuksista. Mökkiin sopii esimerkiksi sorapatjan päälle rakennettava kevytharkkoperustus. Katto asennetaan valmiiksi paikan päällä.

 

Mainio pohja

Anni-mökissä (45m2) on avokeittiö + olohuone, makuuhuone, keittiö, sauna ja pukuhuone sekä WC. Lisäksi ANNIssa on kaksi sisäänkäyntiä ja KAKSI noin 9 m2 katettua terassia mökin vastakkaisilla sivuilla.

 

Tee mieleisesi valinnat.

A-mökin arkkitehtuuri sopii suomalaiseen luontoon. Tyylikkään, hillityn ulkonäön viimeistelee maalipinta. Mallimökin värinä on perinteinen punamulta, mutta voit valita ulkoverhouksen useasta vaihtoehdosta omaan makuun ja maisemaan sopivaksi. Kysy lisää muuntelumahdollisuuksista!

 

Valmista edullisesti

Vastoin yleisiä mielikuvia valmiin mökin voi saada todella edullisesti. Vihdoin markkinoilla on näin valmis vaihtoehto näin edullisesti: A
-mökin hinta on alkaen 60 000 euroa.
 Tutustu ja ylläty! 
Soita 0400 633 931 ja tule tutustumaan esittelymökkiimme.

 

ANNI-mökin toimitukseen sisältyy:

  • toimitus tontille
  • asennus 4 työpäivää
  • kytkettävissä sähköverkkoon
  • vesi- ja viemäriputkisto valmiina
  • tulisijojen hormien läpiviennit
  • pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat rakennuslupaa varten

 

Hintaan ei sisälly:

  • luvat ja perustukset
  • tulisijat eikä piiput
  • vesipumppu ja lämminvesivaraaja
  • kodinkoneet ja keittiökalusteet

 

Lataa A-MÖKIT RAKENNUSSELOSTE.

Kun suunnittelet valmismökin ostoa, muistathan tarkistaa rakentamismääräykset sekä huolehtia tarvittavista luvista.

 

ANNI-mökki on Alfamodul Oy:n tuote. Vuonna 2010  perustettu Alfamodul Oy on erikoistunut julkisen sektorin siirtokelpoisten tilojen toimittamiseen ja moduulirakentamiseen.

Uusimmat