Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/42/alfamodu/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Heräämö Seinäjoelle | Alfamodul

 

Heräämö Seinäjoelle

Moduulirakennus kolmeen kerrokseen 

sjoki-luovutus_1VO-2_www

 

Kevään koittaessa luovutettiin Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin käyttöön 400m2 laajuiset väistötilat. Aikaa vaativaan toimitukseen  aloituksesta luovutukseen kului kahdeksan viikkoa.

Kolmikerroksisen rakennuksen pohjakerroksesta löytyvät sosiaalitilat. Ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on toistaiseksi toimistotiloja sekä henkilökunnan kahvio. Kerroksia yhdistää päädyn sisäportaikko.

– Ensi vuonna keskikerroksen tilat muuntuvat väliaikaiseksi heräämöksi, joten jo toimitusvaiheessa varauduttiin mm. ilmanvaihdon ja sähköistyksen muutoksiin. Myös väliseinät ovat muunneltavissa seuraavan käyttötarkoituksen mukaisiksi, kertoo liiketoiminnan johtaja Jukka Lehtinen.

– 27 moduulista koostuviin tiloihin toimitettiin sairaalatason materiaalit ja ilmanvaihto. Sairaalassa myös sähkötyöt vaativat erityistä huomiota. Ja jokaisessa kerroksessa on oma ilmanvaihtoyksikkönsä.

Maaliskuussa 2011 varsinaisen liiketoimintansa käynnistänyt Alfamodul on tähän mennessä toimittanut niin koulu-, päiväkoti- kuin toimistotilojakin. 

– Sairaalatilojen toimitus on yrityksellemme uusi aluevaltaus. Hyvässä yhteistyössä sekä tilaajan että toimittajiemme kanssa projekti onnistui jopa yli odotusten, iloitsee Lehtinen.

– Oli hienoa päästä toteuttamaan erityistason tiloja, jotka kuuluvat ydintoimialaamme.

 

Lisätiedot:

Jukka Lehtinen

liiketoiminnan johtaja

puhelin +358 400 633931

jukka.lehtinen@alfamodul.fi